Food Industrie

In de voedingsmiddellenindustrie gelden strenge regels met betrekking tot kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid. Productie vindt plaats volgens de zogenaamde HACCP-richtlijnen (Hazard Analysis and Critical Control Points), dit betekent een controle van de kritieke punten. Maar om te begrijpen wat de        kritieke punten zijn moet je jezelf eerst afvragen wat er allemaal mis kan gaan. Dit geldt ook voor de toeleveranciers en dienstverleners.

Isolas en haar medewerkers zijn helemaal ingespeeld op deze tak van sport, ze hebben een grote mate        van betrokkenheid en zijn zich bewust van mogelijke voedselveiligheidsgevaren!

Vanaf het ontwerp van een product tot en met het uitvoeren van werkzaamheden ter plaatse wordt de grootst mogelijke aandacht besteed aan (voedsel)veiligheid. Dit maakt ons tot een uitermate geschikte partner voor uw bedrijf.

Door onze expertise en ruime ervaring kunnen wij hygiënische maatwerkoplossingen leveren, meestal uitgevoerd in roestvrijstaal.

Wat kunnen wij voor u betekenen?