Januari tm April 2021

30-04-2021

Zoals altijd zijn de opdrachten die wij gedurende de maanden januari en februari  hebben gemaakt weer zeer uiteenlopend geweest. Sowieso werd er hard gewerkt aan trappen, bordessen aanrijdbeveiligingen en wieldwingers voor de nieuwbouw hal van onze klant, zie Nieuwbouw hal. Wij kregen ook de opdracht om voor een bepaald soort reep een rek te fabriceren. Veel lasersnijwerk en daarna : puzzelen ! 

Maar ook kwamen de volgende klussen voorbij : Hoepels voor het buitenverblijf van de gibbons van Artis... heel erg leuk! Zie filmpje. Zo hebben wij ook een RVS lekbak t.b.v. kaarsenfilters gemaakt, RVS overkapping bij mangat op tank, vele RVS voetplaatjes gesneden voor rijwielhekken en RVS railingen en hekken gemaakt.  

Mueslirepen rek

Alle onderdelen hiervoor zijn met de lasersnijmachine gemaakt. Daarna kwam het onderdeel in elkaar zetten, maar het resultaat mocht er zijn! 

RVS Overkapping mangat op tank + Hoepels buitenverblijf Gibbons van Artis

Van dit soort plaatjes wordt iedereen blij... kijk ze zwieren en zwaaien !

RVS opberg- en uitlekbak t.b.v. Kaarsenfilters

Voor de petrochemische industrie deze opberg- en lekbak gemaakt. Door het lasersnijwerk weer een plaatje...

Balkonbeugels: plaatduimen en duimhengen + ijsmallen in RVS

Veel lasersnijwerk voor de plaatduimen en duimhengen, welke als beugels later in elkaar gezet zijn. Voor een ijssalon mochten wij ronde ijsmallen maken in RVS... weer eens wat anders! 

RVS Railingen recht en gebogen