Juli & Augustus 2020

31-08-2020

Isolas staat erom bekend om zeer flexibel te kunnen werken en te kunnen omschakelen. De afgelopen 2 maanden - inclusief een stop van 2 weken vakantie - hebben wij weer veel werk verricht. Het verschil in werk is soms enorm, maar ook erg leuk! En tevreden klanten....ook daar doen wij het voor! Op basis van inspectie hebben wij veel onderhoud mogen plegen in de raffi van onze klant. Heel veel custom-made werk, ter plaatse op te lossen. Daarnaast hebben wij ook een buffertank, anti-slip profielen, ALU kokerprofielen lassen, RVS balkonbalustrades in de Jordaan, rijwielbijzethekken (ze blijven komen...) en kleinere klussen gedaan. 

Anti-slip profielen voor trappen binnen en buiten

Veiligheid voor alles en deze mooie rode kleur is ook goed te zien!

Buffertank filterruimte maken en vervangen

Heel mooi om te zien hoe zo'n buffertank opgebouwd en gemaakt wordt vanaf het begin....Inmiddels staat hij klaar om ingebouwd te worden in de raffi. 

Aluminium kokerframes lassen

Van alle (super-)markten thuis! Ook het lassen van aluminium is ons niet vreemd en hebben wij deze frames klaargemaakt.  

RVS balkon balustrades in de Jordaan

In het hartje van de Jordaan, vind je de Palmstraat welke tussen de Brouwersgracht en de Lijnbaansgracht ligt. Een mooi stukje oud Amsterdam. Hier mochten wij voor onze klant mooie (en veilige) balkonbalustrades maken en monteren.... en gelijk een mooie foto gemaakt richting de gracht..... "Bij ons, in de Jordaan...."