Vacature

Collega gezocht!

ISOLAS is een klein metaalconstructiebedrijf met een grote diversiteit aan werkzaamheden.

Er heerst bij ons een informele en ontspannen sfeer waarin hard gewerkt wordt en wat ons in staat stelt om tot indrukwekkende prestaties te komen.

Wij werken voornamelijk in de voedingsmiddelen industrie en dus veel met RVS, maar ook voor klussen in de bouw, reclame branche of onderhoudsklussen draaien wij ons hand niet om.

Wegens aanhoudende drukte en onze insteek om onze klanten snel en vakkundig te kunnen bedienen zijn wij opzoek naar een nieuwe collega.

De persoon die wij zoeken mag een startende constructie-bankwerker-lasser zijn of iemand met ervaring. Deze persoon heeft een positieve instelling en doet met plezier zijn werk, is flexibel, deinst niet terug voor een grote afwisseling in de werkzaamheden en voelt zich thuis in een klein hecht team waar we samen met elkaar mooie projecten voor onze klanten voltooien.

Steekwoorden: #TIG-lassen, #leidingwerk, #plaatwerk, #constructie, #machinebouw, #sleutelen, #isolas.nl

Ben jij degene die wij zoeken, of weet je iemand die goed bij ons zou passen? Stuur dan een gemotiveerd bericht met CV naar vacature@isolas.nl t.a.v. Jules Tabak en wie weet zijn we binnenkort collega's.... of anders deel je dit bericht ;-)

Over ons 

Isolas B.V., gevestigd in Zaandam is een zeer flexibele organisatie met snelle levertijden en een goede bereikbaarheid. De kracht van ons bedrijf is dat wij, op het gebied van las & metaalwerkzaamheden, bijna alles aankunnen. Kwaliteit en flexibiliteit staan daarbij hoog in ons vaandel.

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Frames, leidingwerk, hekwerk, trappen, bordessen of andere constructies… het kan allemaal. En naar wens in Staal, Aluminium of RVS uitgevoerd. 
Door onze ervaring en scholing zijn wij op de hoogte van de specifieke eisen en wensen in diverse branches zoals de bouw en de voedingsmiddelenindustrie. Wij kunnen dan ook actief met u meedenken om probleemgevallen te analyseren en op te lossen.

Een goed contact met onze klanten vinden wij zeer belangrijk. Wij streven dan ook naar een langdurige relatie met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen: doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Bel mij terug!

Geef uw telefoonnummer door en wij bellen u terug.